VIZITATI SITEUL NOSTRU! WWW.BEBEPARTY.RO

bebeparty va prezinta trupa artshow

marți, 11 mai 2010

CELE MAI COMICE SI CELEBRE URSITOARE DE PE PIATA!!! TARIF 300 RON!!! NOU!! SPECTACOL CU URSITORI TIGANI!! CEL MAI TARE SHOW RECOMANDAT DE VEDETE!!!

CELE MAI COMICE SI CELEBRE URSITOARE DE PE PIATA!!!
CEL MAI TARE SHOW PENTRU BOTEZ RECOMANDAT DE VEDETE, STARNESTE HOHOTE DE RAS!!!

WWW.BEBEPARTY.RO

NOU!!!
SPECTACOL CU URSITORI TIGANI!!!

VEDETELE RECOMANDA!!! CEL MAI COMIC SI CELEBRU SHOW DE DIVERTISMENT JUCAT DE ARTISTI PROFESIONISTI ESTE GATA PENTRU PETRECEREA TA!!!

TARIF 2013 !!!

300 RON- 3 ursitoare!!!
450 RON- 4 ursitoare!!!

0730.874.140
0744.958.681


SPECTACOL EXCEPTIONAL CU URSITOARE!!!

NOU!!! CADOU SURPRIZA!!!- CD-UL ORIGINAL CU ZANA MASELUTA SI PITI-CLICK GRATIS pentru show de lux!!! Alaturi primiti si un TUN DE CONFETTI totul GRATIS!!!
*cd avizat de Ministerul Invatamantului


NOU!!! Ultima moda la botez!!!
Ingeras pentru primi
rea invitatilor!!!

TARIF
300 RON- 3 URSITOARE
450 RON-4 URSITOARE
400 RON- SHOW DE  LUX 3 URSITOARE
550 RON- SHOW DE  LUX 4 URSITOARE
700 RON- SHOW DE  LUX CU URSITORI TIGANI
120 RON- 1 ANIMATOR- CLOWN, PRINTESA, PIRAT, etc (baloane modelabile si pictura pe fata incluse)
 
 • Ursitoare la botez, ursitoare la mot, ursitoare la nunta
  Vrei sa spargi monotonia unei petreceri la care nu se asteapta un punct culminant?
  Vrei ca invitatii sa vorbeasca despre cea mai frumoasa petrecere de botez la care au fost vreodata?
  Iti doresti un moment cu totul si cu totul special, care sa amuze invitatii si sa aduca familia in centru atentiei la petrecerea de botez?
  Peste 400 de familii ne-au chemat sa le ursim, in cei 3 ani de activitate profesionala!
  Ursitoarele sunt actrite profesioniste iar spectacolul este montat de un regizor din teatru! Alaturi de spectacolul ursitoarelor, un ingeras va intampina invitatii si ii va conduce pe fiecare la masa potrivita. Stil si eleganta chiar de la intampinarea invitatilor!!!
  Spectacolul se bazeaza pe bine cunoscuta povestea traditionala, insa este actualizata si adaptata vremurilor in care traim.
  Costumele sunt stilizate si fiecare rochie este o piesa unica pe piata!
  Garantam calitatea spectacolului cu Ursitoare, prin umor de bun gust, personaje haioase, emotie si multa distractie!!! Aprecierile personalitatilor publice si aparitia in emisiunile radio si tv, ne-au condus spre o evolutie continua!
  IN JOSUL PAGINII VEDETI POZE!!!
  Va invitam intr-o lume magica!
  Satisfactii

  *Pe o muzica clasica Ursitoarele cele Bune intra la petrecere si incep sa se roteasca in jurul mamicii si a bebelusului, ursind pentru toate capitolele importante din viata copilului: Sanatate, Bani, Iubire, etc. Dupa un timp apare Ursitoarea cea Rea care are rolul de a face spectacolul mai haios, plin de umor, incercand sa le incurce pe Ursitoarele cele Bune si interactionand cu invitatii. Intr-un final, dupa multe peripetii, va ursi si ea de bine!
  *Singurul spectacol cu ursitoare jucat si avizat in teatru! Tarif: 300 RON/3 ursitoare,450
  RON/4 ursitoare! Cel mai profesionist spectacol cu ursitoare a satisfacut clientii de toate varstele si categoriile sociale (personalitati celebre, oameni obisnuiti, personalitati politice, straini stabiliti in Romania,etc) delectandu-i intr-un mod spectaculos, extrem de distractiv!*Petrecere denota bun gust si stil, invitatii si familia se distreaza (mai ales cand sunt chemati in fata de Ursitoare), iar bebelusului i se urseste o viata frumoasa, cu sanatate, bucurii, noroc si mult belsug! Ingerasii primesc invitatii si ii poftesc sa participe la petrecere invitandu-i pe fiecare la masa rezervata!
  *Cand Ursitoarele vin la botez, va oferim posibilitatea sa puneti la punct un plan cu ele. Le divulgati cateva detalii haioase despre invitati, iar ele le vor rosti in spectacol, bucurandu-i pe cei prezenti.
  *Din cele mai vechi timpuri binele invinge raul, de aceea ursitoarea Rea va fi transformata intr-o ursitoare buna si va ursi de bine. In felul acesta, daca raul este alungat din viata copilului de la bun inceput, asa ii va merge toata viata si raul se va transforma in bine!

  *Acum este momentul sa alegeti cateva persoane carora doriti sa le pregatiti surpriza, pentru ca este important sa aveti o petrecere reusita, de care sa vorbesca toata lumea!!!
  Valoare si Satisfactii la nivel superior!!!
  Noi suntem gata de petrecere, tu?
  NOU!!! Cel mai nou si original spectacol de lux cu Ursitoare!!! Finalul spectacolului este un Show cu flacari grandios, unic si absolut uimitor! Poiuri cu foc, Bara cu flacari, Fachir care scuipa foc- toate aceste personaje inchid spectacolul de ursitoare intr-o nota culminanta, spectaculoasa si nemaivazuta!!!*La oricare varianta de spectacol inchiriata, primiti un tun de confetti gratis!
  *Alaturi de ursitoare, inchiriati un personaj care sa distreze copiii cu baloane, pictura pe fata, jocuri, concursuri si veti avea o reducere de pret!
  TARIF
  300 RON- 3 URSITOARE
 • 450 RON- 4 URSITOARE
  400 RON-  SHOW DE LUX 3 URSITOARE
 • 550 RON- SHOW DE LUX 4 URSITOARE!!!
 • 700 RON- SHOW DE LUX CU URSITORI TIGANI!!!
  120 RON- animator CLOWN, PRINTESA, PIRAT, etc (baloane modelabile si pictura pe fata incluse)

  *tariful este valabil doar in Bucuresti, pentru alte localitati se percepe taxa pentru transport!
  Ursitoare. Ursitoare pentru botez.Ursitoare la botez. Spectacol cu ursitoare la botez!SINGURUL SPECTACOL CU URSITOARE JUCAT SI AVIZAT IN TEATRU!!!CELE MAI BUNE URSITOARE DE PE PIATA- 300 RON/450 RON!!! Botez cu ursitoare!


Ursitoare pentru mot/ruperea turtei

Rolul lor la petrecerea de taiare a motului, este acela de a aduce tava cu obiecte simbolice la petrecere si de a le prezenta invitatilor! Acestea au fiecare cate o semnificatie: mierea-dulceata,( suflet bun), orezul- prosperitate, graul-bunastare, aurul-bogatie, laptele-puritate, verigheta-bun familist,etc. Zanele ursitoare fac o succesiune a meseriilor pe care micutul le-ar putea alege, si apoi sufla un praf de inspiratie si noroc asupra lui, ursindu-I o viata frumoasa cu multa sanatate si bucurii! Dupa ce micutul si-a ales ce i-a placut de pe tava, zanele ursitoare interpreteaza alegerea facuta de el!
Ursitoare pentru nunta

Ursitoarele au rolul de a initia un drum usor in casnici tinerilor miri. Insa, pentru aceasta, cei doi vor fi supusi la cateva probe de foc, in cadrul unui spectacol haios ,interactiv si plin de surprize!Nasii sunt si ei invitati sa ajute ursitoarele ( surpriza)!
Ursitoarele sunt de fapt Ispitele prin care mirii vor trece de-a lungul casniciei si testele la care ei vor fi supusi in viata!

Pentru nunta mai punem la dispozitie amenajarea completa a restaurantului, animatori care vor distra invitatii, momente de magie, teatru, animatie, face painting si un MC care sa incinga atmosfera!Iar pentru cei mici amenajam un loc de joaca, in asa fel incat invitatii sa fie linistiti si sa se distreze in voie fara sa poarte grija copilului!De asemenea, pentru evenimente de mare amploare va stam la dispozitie cu spectacole de teatru de toate genurile si pentru toate varstele , animatori (actori profesionisti) plini de energie, costumati la cererea clientului in orice personj de poveste, fachiri, oameni cu poiuri de foc, oameni pe picioroange, spectacole de magie atat pentru copii cat si pentru adulti. Petrecerea sau evenimentul dumneavoastra este o prioritate pentru noi- trupa ArtShow, de aceea va punem la dispozie spectacole profesioniste cu actori si regizori profesionisti!
http://www.bebeparty.ro/

www.poianaurbana.ro

Publicat de CELE MAI BUNE URSITOARE 300 RON!!! 0744.958.681, www.bebeparty.ro la 17:49
Etichete: ursitoare, ursitoare botez, ursitoare bucuresti, ursitoare la botez, ursitoare la mot, ursitoare la nunta, ursitoare pentru botez