VIZITATI SITEUL NOSTRU! WWW.BEBEPARTY.RO

bebeparty va prezinta trupa artshow

sâmbătă, 4 aprilie 2009

CELE MAI COMICE SI CELEBRE URSITOARE DE PE PIATA!!! NOU!!! SPECTACOL CU URSITORI TIGANI!! -SHOW RECOMANDAT DE VEDETE!!! TARIF: 300 RON/ 450 RON!

CELE MAI COMICE SI CELEBRE URSITOARE!!!

 CEL MAI COMIC SHOW PENTRU BOTEZ RECOMANDAT DE VEDETE VINE LA PETRECEREA TA!!!

  

NOU!!! SPECTACOL CU URSITORI TIGANI!!!

SHOW DE DIVERTISMENT JUCAT DE ARTISTI  PROFESIONISTI STARNESTE HOHOTE DE RAS!!!  

TARIF 2013 !!!
300 RON- 3 ursitoare!!!
450 RON- 4 ursitoare!!!

0744.958.681
0730.874.140



NOU!!! CADOU SURPRIZA!!! CD-UL ORIGINAL CU ZANA MASELUTA SI PITI-CLICK GRATIS pentru show de lux!!! Alaturi primiti si un TUN DE CONFETTI, totul! Gratis!!!
*cd avizat de Ministerul Invatamantului

NOU!!! Ultima moda la botez!!!Ingeras pentru primirea invitatilor!!!
Show cu flacari dupa spectacolul ursitoarelor!!!

BebeParty, va ofera clipe de neuitat pentru petrecerea copilului dumneavostra, indiferent de varsta alaturi de Ursitoare si personaje de basm. Botezul, motul/turta sau aniversarea copiilor sunt un prilej de bucurie pentru noi.Pentru petrecerea copilului tau, o echipa de profesionisti va pune la dispozitie ursitoare (spectacol cu 3 ursitoare Bune si o ursitoare Rea, sau spectacol doar cu 3 ursitoare Bune), Ingerasi care intampina invitatii, animatori haiosi costumati in personaje de poveste: clowni, clownite, printi, printese, zane, magicieni, vrajitoare, ingerasi, spiridusi, pirati, reni, Scufita Rosie, Pinocchio, Mica Sirena, Scooby Doo, Alba ca Zapada, Cenusareasa, Mos Craciun, Craciunite.De asemenea, la alegerea oricarui personaj va punem la dispozitie: face painting, baloane modelabile, jocuri, concursuri, stafete, spectacole de teatru pentru copii cu papusi si marionete,decoratiuni cu baloane, amenajare restaurant, totul pentru petrecerea copilului tau! Noi suntem gata de petrecere, tu?
Ursitoare pentru botez/ Ursitoare  pentru mot si turta/ Ursitoare pentru nunta
TARIF:
300 RON- 3 URSITOARE
450 RON- 4 URSITOARE

400 RON-  SHOW DE LUX 3 URSITOARE
550 RON- SHOW DE LUX 4 URSITOARE
700 RON- SHOW DE LUX CU URSITORI TIGANI
120 RON- PERSONAJ/ ORA 9 baloane si pictura pe fata incluse)

Ursitoare. Ursitoare la botez. Ursitoare pentru botez. CELE MAI BUNE URSITOARE DE PE PIATA!!! Spectacol cu ursitoare la botez. Botez cu ursitoare!
*pentru evenimente in afara Bucurestiului se percepe taxa pentru transport!
Vrei sa spargi monotonia unei petreceri la care nu se asteapta un punct culminant?
Vrei ca invitatii sa vorbeasca despre cea mai frumoasa petrecere de botez la care au fost vreodata?
Iti doresti un moment cu totul si cu totul special, care sa amuze invitatii si sa aduca familia in centru altentiei la petrecerea de botez?

Peste 400 de familii ne-au chemat sa le ursim, in cei 5 ani de activitate profesionala.
Ursitoarele sunt actrite profesioniste iar spectacolul este montat de un regizor din teatru. Spectacolul se bazeaza pe bine cunoscuta povestea traditionala, insa este actualizata si adaptata vremurilor in care traim. Costumele sunt stilizate si fiecare rochie de ursitoare este o piesa unica pe piata.
Garantam calitatea spectacolului cu Ursitoare, prin umor de bun gust, personaje haioase, emotie si multa distractie!!! Aprecierile personalitatilor publice si aparitia in emisiuni radio si tv, ne-au condus spre o evolutie continua!

Va invitam intr-o lume magica!

Satisfactii:

*Pe o muzica clasica Ursitoarele cele Bune intra la petrecere si se rotesc in jurul mamicii si a bebelusului ursind pentru toate capitolele importante din viata copilului: Sanatate, Iubire, Bani, etc. Dupa un timp apare Ursitoarea Ce Rea care are rolul de a face spectacolul mai haios, plin de umor, incercand sa le incurce pe Ursitoarele cele Bune, interactionand cu invitatii!
* Singurul spectacol cu ursitoare jucat si avizat in teatru! Tarif: 300 RON/3 ursitoare, 450 RON/4 ursitoare! Cel mai profesionist spectacol cu ursitoare a satisfacut clienti de toate varstele si categoriile sociale ( personalitati celebre, oameni obisnuiti, personalitati politice, straini stabiliti in Romania, etc ) delectandu-i intr-un mod spectaculos, extrem de distractiv si nu in ultimul rand surprinzator pentru nasi, bunci si parintii bebelusului.

*Petrecerea denota bun gust si stil, invitatii si familia se distreaza (mai ales cand sunt chemati in fata de Ursitoare), iar bebelusului I se urseste o viata frumoasa, cu sanatate, bucurii, noroc si mult belsug!
*Cand Ursitoarele vin la botez, va oferim posibilitatea sa puneti la punct un plan cu ele. Le divulgati cateva detalii haioase despre invitati, iar ele le vor rosti in spectacol, bucurandu-i pe cei prezenti .*Din cele mai vechi timpuri binele invinge raul, de aceea ursitoarea Rea va fi transformata intr-o ursitoare buna si va ursi de bine. In felul acesta, daca raul este alungat din viata copilului de la bun inceput, se spune ca asa ii va merge toata viata- raul se va transforma in bine!
*Acum este momentul sa alegeti persoanele carora doriti sa le pregatiti o surpriza, pentru ca este important sa aveti o petrecere reusita, de care sa vorbesca toata lumea!!!

Valoare si Satisfactii la nivel superior!!!

Noi suntem gata de petrecere, tu?*La oricare varianta de spectacol cu ursitoare inchiriata primit un tun de confetti gratis!
Alaturi de ursitoare, inchiriati un personaj care sa distreze copiii cu baloane, pictura pe fata, jocuri, concursuri si veti avea o reducere de pret!