VIZITATI SITEUL NOSTRU! WWW.BEBEPARTY.RO

bebeparty va prezinta trupa artshow

sâmbătă, 4 aprilie 2009

URSITOARE DIN FOLCLOR LA BOTEZ!!! CEL MAI PRETIOS SPECTACOL CU URSITOARE! 0730.874.140 www.bebeparty.ro

Spectacolul cu Ursitoare din Folclor impresioneaza prin bun gust, traditie si originalitate la petrecerea de botez! 

Bebeparty a lansat o serie noua de spectacole cu Ursitoare si Ursitori, originale, unice,  potrivite oricarui tip de petrecere !
Vrei sa oferi invitatilor un spectacol surpriza pe care nu l-au mai vazut la alta firma? Rezerva Ursitoarele din Folclor si vei primi admiratia tuturor pentru alegerea facuta! Momentul Ursitoarelor din Folclor este spectaculos! Ursitoarele isi fac aparitia imbracate in port popular, clopotei la picioare, parul despletit si impodobit cu coronate de flori. Ursita lor este presarata cu muzica si dans, iar vorbele de duh sunt atent culese din folclorul romanesc!
Fii original si celebreaza nasterea noului membru al familiei cu un spectacol de exceptie!
                                             
http://bebeparty.ro/ursitoare/
   www.bebeparty.ro

Vodafone: 0730.874.140

Orange: 0752.756.595

CELE MAI COMICE URSITOARE DE PE PIATA!!!
UN SUPER SPECTACOL DE DIVERTISMENT CARE STARNESTE HOHOTE  DE RAS!!!


NOU! SPECTACOL CU URSITORI TIGANI!!!
 CEL MAI CELEBRU  SI  COMIC SHOW DE DIVERTISMENT  PENTRU BOTEZ RECOMANDAT DE VEDETE!!!!
CEL MAI TARE SPECTACOL CU URSITORI TIGANI 
JUCAT DE ARTISTI PROFESIONISTI!!!

TARIF 2013 !!!

300 RON- 3 ursitoare!!!!
450 RON- 4 ursitoare!!!!

0744.958.681
0730.874.140
A FOST INVITAT LA BOTEZUL VEDETELOR SI ESTE GATA  SA AJUNGA LA PETRECEREA TA!!!

NOU!!! CADOU SURPRIZA!!!CD-UL ORIGINAL CU  ZANA MASELUTA SI PITI-CLICK GRATIS pentru show de lux!!! Alaturi primiti si un TUN DE CONFETTI, totul GRATIS!!!


*cd avizat de Ministerul Invatamantului
NOU!!! Ultima moda la botez!!!
Ingeras pentru primirea invitatilor!!!

TARIF
300 RON- 3 URSITOARE
450 RON- 4 URSITOARE
400 RON- SHOW DE LUX 3 URSITOARE
550 RON- SHOW DE LUX 4 URSITOARE
700 RON- SHOW DE LUX CU URSITORI TIGANI
120 RON- 1 ANIMATOR- CLOWN, PRINTESA, PIRAT, etc (baloane modelabile si pictura pe fata incluse)


Ursitoare la botez, Ursitoare la mot/turta, Ursitoare la nunta


Vrei sa spargi monotonia unei petreceri la care nu se asteapta un punct culminant?Vrei ca invitatii sa vorbeasca despre cea mai frumoasa petrecere de botez la care au fost vreodata?
Iti doresti un moment cu totul si cu totul special, care sa amuze invitatii si sa aduca familia in centru atentiei la petrecerea de botez
Peste 400 de familii ne-au chemat sa le ursim, in cei 3 ani de activitate profesionala!
Ursitoarele sunt actrite profesioniste iar spectacolul este montat de un regizor din teatru! Alaturi de spectacolul ursitoarelor, un ingeras va intampina invitatii si ii va conduce pe fiecare la masa potrivita. Stil si eleganta chiar de la intampinarea invitatilor!!!
Singurul spectacol cu ursitoare jucat si avizat in teatru! Tarif: 350 Ron/500 Ron!!! Spectacol de exceptie cu ursitoare!
Costumele sunt stilizate si fiecare rochie de ursitoare este o piesa unica pe piata!
Garantam calitatea spectacolului cu Ursitoare, prin umor de bun gust, personaje haioase, emotie si multa distractie!!! Aprecierile personalitatilor publice si aparitia in emisiunile radio si tv, ne-au condus spre o evolutie continua
!
Va invitam intr-o lume magica!

Satisfactii :

*Pe o muzica clasica Ursitoarele cele Bune intra la petrecere si incep sa se roteasca in jurul mamicii si a bebelusului, ursind pentru toate capitolele importante din viata copilului: Sanatate, Bani, Iubire, etc. Dupa un timp apare Ursitoarea cea Rea care are rolul de a face spectacolul mai haios, plin de umor, incercand sa le incurce pe Ursitoarele cele Bune si interactionand cu invitatii. Intr-un final, dupa multe peripetii, va ursi si ea de bine!

* Singurul spectacol cu ursitoare jucat si avizat in teatru! Tarif: 350 RON- 3 ursitoare, 500 RON-4 ursitoare! Cel mai profesionist spectacol cu ursitoare a satisfacut clientii de toate varstele si categoriile sociale (personalitati celebre, oameni obisnuiti, personalitati politice, straini stabiliti in Romania,etc) delectandu-i intr-un mod spectaculos, extrem de distractiv!

*Petrecere denota bun gust si stil, invitatii si familia se distreaza (mai ales cand sunt chemati in fata de Ursitoare), iar bebelusului i se urseste o viata frumoasa, cu sanatate, bucurii, noroc si mult belsug! Ingerasii primesc invitatii si ii poftesc sa participe la petrecere invitandu-i pe fiecare la masa rezervata!

*Cand Ursitoarele vin la botez, va oferim posibilitatea sa puneti la punct un plan cu ele. Le divulgati cateva detalii haioase despre invitati, iar ele le vor rosti in spectacol, bucurandu-i pe cei prezenti.
*Din cele mai vechi timpuri binele invinge raul, de  aceea ursitoarea Rea va fi transformata intr-o ursitoare buna si va ursi de bine. In felul acesta, daca raul este alungat din viata copilului de la bun inceput, asa ii va merge toata viata si raul se va transforma in bine!

*Acum este momentul sa alegeti cateva persoane carora doriti sa le pregatiti surpriza, pentru ca este important sa aveti o petrecere reusita, de care sa vorbesca toata lumea!!!

Valoare si Satisfactii la nivel superior!!!

Noi suntem gata de petrecere, tu?

NOU!!! Cel mai nou si original spectacol de lux cu Ursitoare!!! Finalul spectacolului este un Show cu flacari grandios, unic si absolut uimitor! Poiuri cu foc, Bara cu flacari, Fachir care scuipa foc- toate aceste personaje inchid spectacolul de ursitoare intr-o nota culminanta, spectaculoasa si nemaivazuta!!!*La oricare varianta de spectacol cu ursitoare inchiriata, primiti un tun de confetti gratis si un cd magic!
Ursitoare. Ursitoare botez. Ursitoare la botez. Ursitoare pentru Botez. CELE MAI BUNE URSITOARE DE PE PIATA!!! Spectacol cu ursitoare- 300 Ron!!!
Botez cu ursitoare celebre!!! Fa si tu parte din randul celebritatilor care au colaborat cu cele mai faimoase ursitoare!

TARIF
300 RON- 3 URSITOARE
450 RON-4 URSITOARE
400 RON- SHOW DE LUX 3 URSITOARE
550 RON- SHOW DE LUX 4 URSITOARE
700 RON- SHOW DE LUX CU URSITORI TIGANI
120 RON- 1 ANIMATOR- CLOWN, PRINTESA, PIRAT, etc (baloane modelabile si pictura pe fata incluse)

*tariful este valabil doar in Bucuresti, pentru alte localitati se percepe taxa pentru transport!
Ursitoare pentru mot/ruperea turtei

Rolul Ursitoarelor lor la petrecerea de taiare a motului, este acela de a aduce tava cu obiecte simbolice la petrecere si de a le prezenta invitatilor! Acestea au fiecare cate o semnificatie: mierea-dulceata,( suflet bun), orezul -  prosperitate, graul-bunastare, aurul-bogatie, laptele-puritate, verigheta-bun familist,etc. Zanele ursitoare fac o succesiune a meseriilor pe care micutul le-ar putea alege, si apoi sufla un praf de inspiratie si noroc asupra lui, ursindu-I o viata frumoasa cu multa sanatate si bucurii! Dupa ce micutul si-a ales ce i-a placut de pe tava, zanele ursitoare interpreteaza alegerea facuta de el!

Ursitoare pentru nunta
Ursitoarele au rolul de a initia un drum usor in casnici tinerilor miri. Insa, pentru aceasta, cei doi vor fi supusi la cateva probe de foc, in cadrul unui spectacol haios ,interactiv si plin de surprize!Nasii sunt si ei invitati sa ajute ursitoarele ( surpriza)!

Ursitoarele sunt de fapt Ispitele prin care mirii vor trece de-a lungul casniciei si testele la care ei vor fi supusi in viata!

Pentru nunta mai punem la dispozitie amenajarea completa a restaurantului, animatori care vor distra invitatii, momente de magie, teatru, animatie, face painting si un MC care sa incinga atmosfera!Iar pentru cei mici amenajam un loc de joaca, in asa fel incat invitatii sa fie linistiti si sa se distreze in voie fara sa poarte grija copilului!
De asemenea, pentru evenimente de mare amploare va stam la dispozitie cu spectacole de teatru de toate genurile si pentru toate varstele , animatori (actori profesionisti) plini de energie, costumati la cererea clientului in orice personj de poveste, fachiri, oameni cu poiuri de foc, oameni pe picioroange, spectacole de magie atat pentru copii cat si pentru adulti. Petrecerea sau evenimentul dumneavoastra este o prioritate pentru noi- trupa ArtShow, de aceea va punem la dispozie spectacole profesioniste cu actori si regizori profesionisti!
http://www.bebeparty.ro/
www.poianaurbana.ro
https://www.facebook.com/#!/organizari.evenimente.39?fref=ts
http://artshow-office.blogspot.com/2009/09/bucuresti-550-de-ani-de-la-prima.html
http://artshow.webs.com/